La floració de les lavandes

La floració de la lavanda varia cada any en funció de les varietats de la lavanda, i també a causa de raons climàtiques, d'altitud i latitud. A les zones altes fa més fred i és més tard. En general, la floració de la lavanda a Provença s'estén des de mitjan de juny fins a mitjans d'agost. Podeu avançar-se o retrasar-se, o simplement complir amb les dates que ens indiquen més a baix, que les seves les floració. Per tant, no podem confirmar amb precisió les dates fins principis-mitjans de juny per a algunes zones, i principis de juliol per a altres.

La nostra informació és fiable, l'obtenció de les Oficines de Turisme. Encara que per assegurar-se, el consell que escriu té les Oficines de Turisme dels llocs als que parteix per confirmar dates.

Per a més informació, escriviu-nos: info@la-provenza.es. Si no respon ràpidament, encara estem rebent notícies de la floració de la lavanda en els diferents llocs.

La collita de la lavanda obeeix ha corregit climes precises. Depenent de la humitat de l'aire, és a dir, un llarg període sense pluja pot avançar la collita alguns dies, i una tempesta pot retrasarla.

Comentaris